// Nadia Hasan.
White Lie
17.10.17 | 5:38 pm | 0 comments
Entah buat yang ke berapa kalinya Nadia berjanji pada diri sendiri untuk selalu meng-update blognya. Rasanya setiap tahun ada la sekali dua dia berjanji nak buat demikian tapi mungkin Tuhan tak benarkan. Eceh. Salahkan Tuhan pulak Allahu tidak sama sekali. Sebenarnya kekangan masa tu yang jadi penghalang. Maklumlah saya ni student. Kalau tak belajar saya belajar. Lepastu belajar lagi. Pastu mungkin beriadah (em tolong percaya) pastu yang paling wajib kena makan dan selebihnya macam terbongkang atas katil. Nampak macam pack kan kehidupan sebagai seorang pelajar. Tu yang macam tak sempat nak update blog. Maaf. Okaylah InsyaAllah start tahun ni Nadia akan kotakan janji dia untuk selalu meng-update blog dia ni. Harapnya itu bukan harapan mahupun janji palsu hahah. 
                                                       

Princess


Hi, there! My name is Nadia, from Malaysia and currently enjoying my last teenage year :D